Εκδηλώσεις ΣΕΛΣΑ 2015

Προσεχείς Εκδηλώσεις του ΣΕΛΣΑ

 • Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, 3.00 μ.μ στην ελληνική  Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας,Lonsdale Street, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Διονυσίας Μούσουρα με τίτλο “Γνεφολογήματα” (Διηγήματα ).Το βιβλίο θα παρουσιάσει η πανεπιστημιακός κ.Κωνσταντίνα Ντούνη. Θα συντονίσει ο Νίκος Πιπέρης.
 •  Κυριακή 15 Μαρτίου 2015,3.μ.μ στην αίθουσα δεξιώσεων της Ποντιακής Κοινότητας 345 Victoria Street,Brunswick,Θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Ιωσήφ Πάπας με τίτλο :” ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ”(Αυτοβιογραφία). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο καθηγητής κ. Γιώργος Πάγκαλης. Το πρόγραμμα θα συντονίσει ο Θύμιος Χαραλαμπόπουλος.
 • Κυριακή 22 Μαρτίου 2015,3.00μ.μ,στην ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας Lonsdale Street, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δρα Χρήστου Φίφη με τίτλο: “Κομμάτια Ζωής” (διηγήματα). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο καθηγητής κ. Αθανάσιος Σπηλιάς.
 • Κυριακή 19 Απριλίου 2015, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δρα Γιώργου Καναράκη “Η διαχρονική συμβολή της Ελληνικής,
  σε άλλες γλώσσες”, “Εκδόσεις Παπαζήση”, Αθήνα 2014. Στην έκδοση συνεργάζονται 32 γλωσσολόγοι με μελέτες για τη συμβολή της Ελληνικής σε άλλες 28 γλώσσες, ευρωπαϊκές, ασιατικές και μία αφρικανική. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ελληνιστής-κριτικός κ. Κυριάκος Αμανατίδης την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 3.30μ.μ.
  στην αίθουσα του Παναρκαδικού Συλλόγου, 570 Victoria Street
  North Melbourne.
 •  Κυριακή 17 Μαϊου 2015,στην αίθουσα της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας “Παπαφλέσσας” Northcote, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Φώτιου Μαντζιώρου με τίτλο : “Ελλάδα, Ζωή και Έρωτας” (Ποιήματα). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κ. Ιωάννα Λιακάκου.Θα συντονίσει η κ>Αικατερίνη Μπαλούκα.
 • Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο κτίριο της Ένωσης Θεσσαλονικέων τιμητική βραδιά για τη μητέρα. 439 High Street, Northcote, Vic 3070 και ώρα 3.00μ.μ.
 • Τον Ιούνιο 2015 θα γίνουν οι παρουσιάσεις των (4) βιβλίων της κ. Φωτεινής Τρουπή. Περισσότερα σε προσεχείς ανακοινώσεις του ΣΕΛΣΑ.
 • Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού δέχεται συνεργασίες για το τεύχος “Ο ΛΟΓΟΣ” 2015. Τελευταία ημέρα αποστολής η 15 Ιουνίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεχτές οι συνεργασίες.
 • Στο φετινό τεύχος “Ο ΛΟΓΟΣ” θα έχουμε αφιέρωμα στο Δρα Χρήστο Φίφη.
  Τιμώμενα Πρόσωπα: Ρένα Φραγκιουδάκη, Κυριάκος Αμανατίδης.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s